Torskrygg med pepparrotskräm.

 

4 port.

600 g Torskrygg
150 g  Arla färskost
1 1/2 dl Mellangrädde
3 msk Finriven Pepperrot.
100 g Bladspenat.
1/2 Citron rivet skal o saft
1 tsk salt
1 msk hackad färsk Persilja.
1 msk Ströbröd.
Salt o Peppar.

Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. Skär torsken i 4 lika stora bitar.
Blanda färskosten, grädden, peparroten, spenat, citronsaften.
Fördela det i botten av en ugnssäker form, lägg på fisken.
Blanda citronskalet med persiljan och ströbrödet, saltet o lite peppar,
strö ut det över fisken så det täcker.
Ställ in i ugnen, i mitten i ca 25 minuter.
Servera med kokt potatis eller potatismos och en grönsallad.
Smaklig Spis!