Abborre i Folie.

4 port.

800 Gram Abborrfilé.
8 Potatisar.
2 Ägg.
1 Knippe Dill.
1 Knippe Gräslök.
30 Gram Smör.
10 st Anjovisfileér.
Salt och Peppar.
Aluminumfolie.

Gör så här:

Borsta rent potatisen, eller skala den.
Koka upp saltat vatten i två kastruller, lägg potatisen i den ena
och ägg i den andra. Koka bägge i ca 7 minuter, låt svalna.

Sätt ugnen på 200 grader. Smöra stora ark av folien, ett ark per person.
Skär potatisen i skivor, fördela på arken och lägg på abborren.
Hacka ägg, dill och gräslök, strö detta på fisken. Salta o peppra, lägg på
anjovisfileérna.

Smält resten av smöret och häll över.
Vik ihop folien till små paket, lägg dem i en ugnssäker form. Låt vara i ugnen i 15 - 20
minuter.
Ät och njut, gärna med en kall öl :)